PROPOSTES CAP DE SETMANA 26-27

Hola companys, les sortides del proper cap de setmana.
A tindre en compte les restriccions i les mesures de seguretat COVID19 de la Generalitat, que podrien canviar en els propers dies

DISSABTE 26: ROAD Sortida rodadora a fer la Volta a Marina, amb inici pel Collsacreu, baixada a la NII, i tornada per Palafolls-Tordera amb un Coll de n’Orri. Uns 85 kms.                                      

Sortida a les 8’00h. darrera L’Esglèsia.

DIUMENGE 27: ROAD I BTT

GRUP A: ROAD Collsacreu, Malgrat (parada a esmorzar), Lloret, Sils, Maçanet. Uns 115 kms.

GRUP B: BTT Sortida cap a Montnegre, zona de Vilarrassa i tornada per Gualba i la zona de l’Open. Si encaixa parada café a S.Martí del Montnegre. Aprofitarem per revisar una mica com tenim alguns trams, de cara a preparar altres sortides per les properes setmanes.

Sortida a les 8’00h. darrera L’Esglèsia. Salut.

Foto: QH 2011 Somport.