FELIÇ ANY NOU A TOTHOM: RESUM 2019

Benvolguts socis, amics i col·laboradors:

Hem acabat l’any 2019, un any on qui més qui menys ha tingut moments bons, dolents, intensos i durs, sigui a nivell personal com familiar o professional.

Però crec que som uns afortunats de poguer compartir una afició com aquesta, perque sempre es i serà una ajuda, no ho dubteu. 

A nivell organitzatiu, en aquesta edició 2019 de La Marxa Cicloturista Terra de l’Aigua-Turó de l’Home vem estrenar un nou recorregut, exigent però més segur i atractiu sobretot a nivell psicològic. Els inscrits van gaudir i felicitar per la organització general en aquest privilegiat entorn. 
Encara que hem estat intentant aumentar la participació perque es compensi l’esforç personal i económic que fem desde el Club, per varies raons (dates,calendari ple,coincidències amb altres esdeveniments,recorregut curt i exigent, etc.) no hem tingut el creixement esperat.
Per aquest motiu, hem decidit NO organitzar més aquesta marxa, la única del calendari que es permetia arribar al cim del Turó de l’Home.

A Setembre, i dins del programa de la Festa Major, tornava la Gimcana Infantil, on el Club col·labora sempre amb l’Ass.de Veïns Resid.Esports. 
La 50ª de nens i nenes en un bon matí assolellat, no van parar de voltar per tot l’espai que ens permetia el parking del Camp de Futbol.

De la XX MontnegreBTT, que dir de nou despres de 20 anys? Be, que aquest any vem decidir fer una versió «XL» de 60 km. per la llarga i una curta també «XL» de 31 km. que ens van donar més feina, però que gràcies a un voluntariós grup de la Tribu encapçalat pel Trekman, es va preparar i configurar perfectament tot i alguns canvis d’ultima hora consensuats amb les autoritats i responsables del Parc. 
Els prop de 600 bikers participants, el bon ambient a l’arribada amenitzada per l’Speaker Joan Costa i el DJ Eskardi, amb la fideuà final, van arrodonir la cursa; aixó ens dona la benzina que fa que cada  any tornem a treballar d’una o altre forma per mantenir viva aquesta prova.
Segurament el 8 de Novembre del 2020, si tots encaixa i hi ha voluntat general, tornarem a voltar pels boscos en la 21ª Edició. www.montnegrebtt.com

Desde la Junta del Club us donem les gràcies per la implicació i el recolzament de molts de vosaltres per poguer seguir endevant amb tot el que fem.


Per acabar, desitjar a aquells que per lesió o altres motius no poden pedalar, que ho puguin fer el més aviat posible i sobretot no perdin la motivació.


PD:El tema de les llicències 2020 està en marxa. La propera setmana tindrem la primera tongada. 


Per acabar, desitjar-vos de nou a tots un 
Feliç Any 2020 ple de salut i pedals!

Un plaer, companys,

Joan Garcia