DIUMENGE 18: SORTIDES

Hola a tothom, després d’un cap de setmana que va tocar fer la feina perque la XIX MontnegreBTT pugués un any més tirar endevant, aquest weekend ens toca tornar a pedalar sigui per lo negre, o sigui enfangar-nos.

Dissabte 17-ROAD. Sortida de 2’5 a 3h.
Opcions posibles com El Pollastre, La Marina o la zona de Cànoves i tornada per alguns dels Collets.
A les 8’00h. darrera L’Esglèsia

Diumenge 18: ROAD Sortida per lo negre amb destí desconegut (a decidir entre els presents).
A les 8’00h. darrera L’Esglèsia

Diumenge 18: BTT. Un grupet del Club estem apuntats per la SOTA ZERO, la Kdd anual que preparen els amics Blacks&Greens. Que trobarem? Aquest any, fang segurissim, bon ambient també i un complet esmorzar de germanor com mana la llei, no?
A les 8’00h. al Bar Els Oms (Avda. de La Pau).

Salut i pedals.